Najnovšie recenzie zo sekcie Parné čističe
- Trosku tazsi pri umyvani okien
- Dokúpenie dalších komponentov/ handričky/ cenovo drahšie
Súper možnosť dolievať vodu počas prevádzky. Čistenie baterie, a hlavne dlažby - chodba kuchyňa,balkón - výborne. Nahriatie je veľmi rýchle - do 30 sec.
- ľahký, skladný
- Pri odstraňovaní čistiaceho návleku sa mi sním vždy vytrhne aj jeden zo štyroch obdlžničkov so zubkami, ktoré držia návlek na mope.
S parným mopom som maximálne spokojná. Mala som si ho kúpiť už skôr. Žiadne kýble s vodou a žmýkanie mopu.
Umyté a vyschnuté raz dva. Dlažbu vyčistí dobre, jedine kábel by mohol byť dlhší o meter. Musím použiť predlžovačku. Ešte jedna výhoda, že pekne stojí na tom podstavci na koberce. Nemusím ho opierať o stenu.
- jednoducha manipulacia
- kompaktna velkost
- mopovanie je rychle a hygienicke
Pre parny cistic/mop sme sa rozhodli potom ako nas maly syn zacal stvornozkovat, a nam sa nechcelo kazdy den vytahovat vysavac a mop a drhnut dlazky a este k tomu sme chceli aby bolo vsetko hygienicky ciste. Parny cistic, rowenta nam poskytol presne to co sme potrebovali. Pouziva sa lahko, a vsetko sa rychlo vycisti. Idelana volba pre ludi ktory chu setrit cas
všetko OK akurát nemá vypínač musí sa vytiahnúť zo zásuvky aby sa vypol
Reakcia značky Ariete
Ďakujeme ,že ste si vybrali značku Ariete. Na prednej strane prístroja je otočný ovládač,ktorým po otočení do krajnej polohy mop vypnete.
Tým Ariete
- funguje
- veľmi krátky kábel, bez predlžovačky nepoužiteľné
- labilná rúčka - nedá sa pevne zafixovať
Je to dobrý pomocník do domácnosti
Cistenie s mopom je zabavne, spina pred parou,, uteka,, ♂️
- Praktický pomocník v domácnosti
- dobrý pomocník na obkladačky a dlažbu
krátka šnúra a menšia nádoba na vodu
- rychlost - na pracu je pripraveny za par sekund
- dostatok pary
- volba davkovania pary podla cisteneho povrchu
- dostatocne dlhy kabel
- dokaze sam stat ale da sa aj zavesit
- efektna svetelna signalizacia pripravenia stroja na pracu
- pri postaveni do vzpriamenej polohy sa automaticky vypne
- ohybna hlava
- zisiel by sa senzor nedostatku vody
- vypinac/zapinac nie je 'klikaci' a po stlaceni ma svetelna signalizacia vypnutia/zapnutia oneskorenie asi 3 sekundy takze nikdy neviem ci som vypinac stlacil dostatocne silno a musim cakat.
- neviem najst nahradne podlozky
vyborny parny mop, nie je velmi co vytknut
- Výborne čistí všetko
- Rýchlo sa dá pripraviť na prácu
- Pracuje bez chemikálie
- Bohatý výber príslušenstva
- Primeraná cena
- Zatiaľ nič
V pohode cistic.
- cena kvalita
Fajne
- Jednoduchá obsluha, ľahký, rýchle nahriatie.
- 3 stupne výkonu
- vysaje a vytrie zároveň
- bezdrôtová prevádzka
- nízka hlučnoť
- prehľadná aplikácia
- ľahko sa ovládá
- presné zmapovanie bytu
- možno nastaviť "zakázané" zóny
- komunikácia v češtine
- vysoká obstarávacia cena
Po obstaraní mačky, kedy je byt plný chlpov, sme rozmýšlali o nákupe robotického vysávača, takže možnosť zakúpenia nám přišla vhod. Najviac je z upratovania nadšený priateľ- pomocou zrozumiteľnej aplikácie nastaví začiatok upratovania, nastaví zakázané zóny/kde nesmie robot zájsť/, zvolí aj miestnosť, ktorú upratať apod. Vysávač si zmapuje priestor miestností, ktoré sa ukážu v aplikácii i samotné upratovanie, ktoré zvláda perfektne, vysaje a zároveň aj vytrie len s použitím vody bez chemikálií, hlučnosť je nízka, údržba je jednoduchá - podľa návodu zvládne kdokoľvek. Som veľmi nadšená a doporučujem
- Tichosť
Dobrý deň, mala som možnosť kúpiť si tento vysávač a musím povedať, že je to najlepší pomocník v našej domácnosti. Nielenže nie je skoro počuť, ale ako vysáva a vytiera je bomba. Vysaje a vytrie naozaj všade a poriadne! (lepšie než predtým my;) Takže ja určite doporučujem, som maximálne spokojná.
- tichosť
- aplikácia
- rýchlosť upratovania
- dve kefy oproti konkurencii
- problém s vyšším chlpom koberca
S vysávačom sme takmer 100% spokojní. Vysáva rýchlo a ticho a aplikácia pre vysávač je vcelku intuitívna a veľmi dobre prepracovaná. Je možné nastaviť hoci na jednotlivé izby, nechať upratovať každú izbu zvlášť či dohromady. Jediné čím vysavač trochu sklamal je problém vysať i vysoký koberec. No spokojnosť jednako na 95%.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »