Najnovšie recenzie zo sekcie Parné čističe
Cisty ako ma , aj spary v dlazbe.
Kratky pripajaci kabel. Pre velke miestnosti by sa hodil o 2m dlhsi.
Super pomocník vrelo odporúčam
Dlhá doba prevádzky, dlhý pri vodný kábel, ľahká manipulácia. Super.
- Robi to co aj drahsie stroje
2x parenia - celkom OK
Produkt splnil očakávanie.Používa sa na účel pre ktorý je určený.
- Vela prislusenstva
- I ked je nadrzka iba 250ml, je to postacujuce mnozstvo.
Netreba od toho cakat zazraky.
Privodny kabel mohol byt dlhsi.
- Nastavec je trochu nemotorny ,nevojde pod nabytok a do rohov,ale inak sme spokojný .Splnil očakávania.
- super parné čistenie
- výhoda prepnutia medzi čistenými povrchmi (plavajuca, dlažba, koberec)
- rýchle nahriaty
- rýchle upratovanie
- nezaberie veľa miesta
zatiaľ žiadne
- Splnil ocakavanie
- Malý a výkonný parný cistic
- Spĺňa moje očakávania
- Rýchlo a správanie umýva
Kábel zavádza pri umývaní, je trošku ťažký, pre osoby staršie odporúčam viledu tu menšiu nie je taka ťažká a umýva sa veľmi dobré
Dobrý pomocník v domácnosti
Parný vysávač som mala požičaný od kamarátky a na základe dobrých skúsenosti som si zakúpila vysávač . Výborne čistí parou a kefka odstráni nečistoty medzi dlažbou / obkladačkami . Produkt odporúčam na čistenie kúpeľní, dlažby.
- Za krátky čas pripravený k práci, aj plávajúca podlaha, aj dlažba aj koberec, všetko vyskúšané, super.
Kábel má síce 6m, ale strašne mi pri práci s parným mopom vadí, ale nie je aku, dalo sa to čakať.
Splnil to čo som od neho očakával...
Jednoduchá obsluha
Spokojnosť
Spokojna
- Ergonomicky
- Dobry vykon
- Vyssia cena
- Prijal by som kludne aj viac ako 2000 w
Ale ano, myslim, ze voci konkurencnym parnym cisticom, je tento nesporne lepsi. Radsej si priplatte za vyssi vykon. Pod 2000W ani nekupujte.
- Praktický pomocník na čistenie.
- Na dlažby je super, odmasti a hygienické.
Zatiaľ nič, produkcia páry postačuje na oboch stupňoch.
- Pekne vyčistí
- Na čistenie používa pomerne dosť vody
- jednoduché použitie, vysoká účinnosť a perfektný výsledok po použití
kvalita a používanie produktu zodpovedá vysokému štandardu fy. Karcher.
Produkt som kupovala pre údržbu kúpeľne a kuchyne.
V kúpeľni mám obklady až po strop a s touto mašinkou ich viem krásne vyčistiť bez námahy čo napríklad s nano parným mopom nedalo.
Výhodou je možnosť nastavenia sily pary, pri silnejšom perfektne vyčistilo aj špáry na chodbe v bytovke (po 6 ročnom používaní) no a pri slabšom sa dá vyčistiť aj laminátová podlaha ktorá neostáva až tak mokrá.
pre mňa naozaj výborný pomocník.
Jedinou nevýhodou je dlhšia doba nahrievania, ale zatiaľ si môžete dať kávičku a potom sa pustiť do práce :-)
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »