Najnovšie recenzie zo sekcie Parné čističe
s klasickým mopom s rotačným žmýkaním vytriem rýchlejšie a kvalitnejšie
výrobok nie je vhodný na účel pre ktorý som ho chcel užívať
šikovný pomocník do domácnosti, vyčistí od obkladačiek v kúpeľni a kuchyni až po podlahy
- čistí nad moje očakávania
Výkonný,spoľahlivý.
Po krátkej dobe používania spokojnosť, pracuje ako je popísané.
Som spokojná je to súper vec. Odporúčam všetko je čisté ako som si predstavovala.
- Hlavne cena
- V základnej dodávke by mali byť aspoň 2 ks mikrovlák.návlekov.
Spokojný.Tento istý výrobok som zakúpil v roku 2012 a bez poruchy slúżil do 12/2020.
Funguje podobne výborne ako iné drahé zariadenia. Šnúra je pri každom elektrickom spotrebiči otravná, ale to som vedel. Dá sa na to zvyknúť.
váha
Čakala som teda viac, ešte som nevyskúšala všetko, ale na podlahe po jeho použití ostali strašné šmuhy, špinu a prach síce utrel, ale mastné škvrny ostali. Podľa popisu má odstraňovať všetko.. Na okná si vôbec netrúfam. A nie je ani taký ľahučký ako bolo v popise ani manipulácia s ním nič moc. Keby som mohla, pošlem ho späť.
Som spokojná
Je to dobrý pomocník, zatiaľ fajn.
- JEDNODUCHA OBSLUHA
- SLABE SUCHE ZIPSY
je to dobry pomocnik
- jednoduchá obsluha
- primeraná cena
- zatiaľ spoľahlivé zariadenie
- trochu dlhé nahrievanie cca 6,5min (oproti vyššiemu modelu SC3)
- len minimálne vybavenie príslušenstvom
- veľmi drahé originálne náhradné (spotrebné) diely
- Som spokojna
Trochu ťažší ale nevadí funguje výborne.
Perfektný pomocník
Super mop. Dezinfjkuje bez pripravkov len s vodou. Akurat treba dokupit nahradne handry, lebo jedna je malo. Premoci sa a neda sa potom umyvat s nou. Po kazdom pouziti handru vyperiem. Pred umyvanim treba dokladne povysavat. Aby sa prach a spiny netahali v handre pri umyvani.
A nesmie vam spadnut, lebo sa zlomi nejaka cast a neda sa potom zacvaknut do potrebnej polohy. Zistite, ked spadne....ale som spokojna s nim.
Velmi kvalitny pomocnik do domacnosti. Skvele sa s nim pracuje. Splnil nase ocakavania.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »